FAQ

Pentru ce vârste este recomandat acest jurnal?

Intervalul de vârstă recomandat este cuprins între 6 și 10 ani. În funcție de abilitățile de scriere și citire ale copilului dvs., este posibil să aibă nevoie de unele îndrumări, motiv pentru care recomandăm să îl asistați pe copilul dvs în parcurgerea și completarea acestui jurnal, fiind un prilej foarte bun să interacționați, și să consolidați legatura puternică dintre voi.

 

Ce conține jurnalul mai exact?

Volumul 1 al Jurnalului Happy Kid a fost construit în jurul noțiunilor de stimă de sine si încredere în sine, autocunoaștere și aprecierea valorii personale, și recunostință. Jurnalul explică, exemplifică și invită la introspecție și la exercițiu pentru a-i sprijini pe copii să descopere și să-și construiască o stimă de sine puternică, să le crească încrederea în ei, să-și descopere punctele forte și să știe că sunt unici și foarte valoroși, exact așa cum sunt, și nu în ultimul rând, să învete să fie recunoscători.

Jurnalul a fost gândit să cuprindă trei structuri, și anume:

- una de “teorie” cu informații explicate pe înțelesul copiilor despre toate cele amintite mai sus;

- una de Jocuri și activități amuzante prin care pun în aplicare tot ceea ce sunt învățați în partea de “teorie”

- una de jurnal cu spatiu liber pentru scris și desenat unde își pot exprima liber gândurile și emoțiile și pot vorbi deschis despre ele

 

Cât durează jurnalul?

Jurnalul are pagini de completat zilnic pentru o perioadă de 30 de zile și partea de activități care necesită scris și/sau desenat care poate fi completată în orice moment, pe masură ce sunt parcurse informațiile. Copiii sunt încurajați să-și completeze jurnalul în fiecare zi, dar, având in vedere că paginile nu sunt datate, o pot face în ritmul lor, și dacă se întâmplă să omită să completeze într-o zi, pot continua fără probleme zilele următoare.

Am considerat că 30 de zile este o durată foarte bună, suficient cât să-i ajute să-și creeze o rutină, completarea în jurnal să devină pentru ei un nou obicei zilnic, dar în acelasi timp, să nu înceapă să îi obosească. Având în vedere segmentul de vârstă pentru care este recomandat, și plecând de la ideea că nu au mai ținut un jurnal până acum, o carte mai lungă ar fi putut fi prea voluminoasă, plictisitoare sau prea grea pentru mâinile mici.

Pot comanda un numar mai mare de jurnale pentru școală sau un grup?

Nimic nu ne-ar bucura mai tare decât să ajungem la cât mai mulți copii din întreaga lume. Scrieți-ne un email pe adresa contact@happykidjournal.com pentru oferte de pret pentru grupuri.

Care este costul de livrare?

Costul de livrare este inclus în prețul jurnalului

Care este politica dvs. de returnare?

Dacă din orice motiv nu sunteti mulțumit de materioarele primite, vă puteți anula comanda în orice moment în termen de 14 zile de la data la care le-ați primit. Trebuie să completați formularul de retur și să ne trimiteți materialele înapoi în aceeași perioadă de 14 zile. Precizăm că toate costurile de retur, respectiv costul de transport, va fi suportate de către dvs